Det er med glede vi kan fortelle at SpareBank 1 SMN og Sparebanken Møre forlenger sitt engasjement som støttespillere for GATH gjennom 2024

Via tett samarbeid vil disse to bankene fortsette å være en viktig del av vår utvikling også gjennom det neste året. 

-I september 2024 arrangerer vi en stor konferanse, og allerede i august vil vi holde Festivalturen, som har som mål å rekruttere unge talenter fra skolebenken til næringen, sier daglig leder i GATH, Bente Lund Jacobsen. Både Sparebank 1 SMN og Sparebanken Møre har påtatt seg samfunnsoppdraget med å støtte næringslivet i regionen. Dette viser tydelig deres dedikasjon til å bidra til aktiviteter og utvikling som gagner samfunnet. GATH setter veldig pris på å ha med seg begge bankene videre på reisen gjennom 2024. 

Representantene fra bankene, Jan Rune Hurlen fra Sparebank 1 SMN og Runar Debess fra Sparebanken Møre, understreker viktigheten av å støtte næringslivet, noe som kan bidra til ny innovasjon og vekst. Med et stadig mer globalt perspektiv for både teknologibedrifter og akvakulturindustrien, er det avgjørende at næringenes innovasjoner får den støtten de trenger for å hevde seg internasjonalt sier de. 

Vi ser frem til et spennende år med nye muligheter og partnerskap! Tusen takk til Sparebank 1 SMN og Sparebanken Møre for deres vedvarende støtte og tillit til GATHs arbeid og visjon.